Chutné menu StartupCampu: Ordr, Storyous, Ambiente a Zomato

Segment, který byl v českém online světě až překvapivě dlouho ignorován, o sobě dal letos vědět dost hlasitě. Konzervativní prostředí restaurací a rozvážek jídla se tak konečně začalo transformovat do moderních služeb 21. století.

FB: Potvrďte se na našem eventu

Když se objevily zprávy o službě Ordr, která doveze hotové a teplé jídlo do 10 minut, málokdo konceptu věřil. Strive to ale zvládli a přesně v 11.33 vozí třeba denně zásilku do CND77 Zdeňka Cendry – k velké spokojenosti majitele, který sází na pracovní efektivitu. Stejně jako Ordr sám.

Zdroj: Ordr

Zdroj: Ordr

Jak se takováhle 10minutová služba dělá, jaké musela zdolat překážky a co ji čeká dál, poví v neděli zástupci firmy na StartupCampu.

Překážky má před sebou také původně sociální síť pro foodies Storyous. Z malého startupu se v těchto týdnech stává firma s téměř 30 zaměstnanci, která už musí pokrýt větší záběr a generovat násobně větší zisky. Jak se k tomuhle kluci, kterým pomohla investice z Rockaway, postaví, řekne v neděli ve Fusionu sám zakladatel Storyous Hynek Husník.

storyous

Mezi nejzajímavější letošní události gastroscény patří milník v podobě půl milionu lidí, které do restaurací dovedl systém Restu. Ale i to, co tahle informace způsobila.

Na zprávu okamžitě zareagoval konkureční Lunchtime se svým Bookiem, který se snaží odlišit konceptem exkluzivních rezervací do vybraných restaurací s 30% slevou.

Jak jim souboj s Restu vychází, a jaké plány Lunchtime po odkoupení indickou společností Zomato má, řeknou sami v neděli.

Víc o novinkách z gastrosvěta si přijďte poslechnout v neděli 5. října do Fusion hotelu v Jindřišské v Praze. Nakrmíme vás horkými informacemi od Ordr.cz. Storyous, Zomato a Ambiente.

Diskuze k článku