Načítám Akce
  • akce již proběhla.

Webinář: GDPR ve veřejných zakázkách

Úterý 16. 10. od 10:00 - 11:00

GDPR neboli Obecné nařízení EU o ochraně osobních údajů se týká každého, kdo zpracovává osobní údaje fyzických osob. Povinnost dodržovat nová pravidla v ochraně osobních údajů se nevyhnula ani zadavatelům veřejných zakázek.

Co se skrývá pod zkratkou GDPR? A jak ovlivňuje zadávání výběrových řízení?

Bojíte se, že vám Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) udělí pokutu za nakládání s osobními údaji? Odmítají vám dodavatelé poskytovat některé údaje? Pak přesně pro vás je tento bezplatný webinář, týkající se problematiky GDPR ve veřejných zakázkách.

Co se na webináři dozvíte?

  • Jaký dopad má GDPR ve veřejných zakázkách.
  • Co dělat, abyste byli v souladu s GDPR.
  • Které osobní údaje můžete požadovat a zpracovávat.
  • Jak na GDPR nahlíží poskytovatelé dotací.

Pro koho je webinář určen?

GDPR se dotýká každého zadavatele veřejných zakázek.

  • obce, města, kraje,
  • kulturní, vzdělávací  a výzkumné instituce,
  • zdravotnická zařízení,
  • soukromé subjekty, které jsou příjemci dotací,
  • sektoroví zadavatelé,
  • státní příspěvkové organizace,
  • organizační složky státu,
  • aj.

Známe zákony a vyznáme se v pravidlech. Najdete za námi stovky úspěšně realizovaných výběrových řízení.

Nevyhovuje vám čas nebo máte otázky, na které potřebujete odpovědi již nyní? Kontaktujte naše odborníky na 222 523 549 nebo na enovation@enovation.cz a domluvte si individuální bezplatnou konzultaci.

Webinář je online školení, které se koná s lektorem v daný čas prostřednictvím online přenosu. Školení probíhá v přímém přenosu prostřednictvím ANYMEETING a je pro všechny přihlášené zdarma.

Details

Date:
Úterý 16. 10.
Time:
10:00 - 11:00
Website:
https://www.enovation.cz/seminare-a-skoleni/webinar-gdpr-ve-verejnych-zakazkach/
Pořadatel:
enovation
Website:
https://www.enovation.cz/