Košík.cz učí na YouTube grilovat a pak vám prodá všechny suroviny, včetně kvalitního masa

S létem přichází mimo jiné grilovací sezóna, která se dotýká snad všech českých domácností, zahrad a párty. E-shop s potravinami Košík.cz se proto rozhodl, že prostřednictvím videí s šéfkuchařem Zdeňkem Marcínem lidem ukáže, jak na dobré grilování. A pak vám rovnou umožní si všechny potřebné suroviny ingredience objednat.

Šéfkuchař Zdeněk Marcín působí jako lektor v Pražském kulinářském institutu a je považován za odborníka na úpravu masa a dalších pokrmů na grilu. Proto s ním spojuje Košík.cz síly a představuje desetidílný YouTube seriál „Košík na grilu“. V něm bude ukazovat základní i pokročilé grilovací techniky. Trik je v tom, že bude vše provázané s rychlými nákupními seznamy na Košík.cz.

Maximum z dobrého masa

Není to poprvé, co se potravinový e-shop ze skupiny Mall Group pouští do receptů, ale poprvé půjde o ucelený seriál. Kromě YouTube se seriál Košík na grilu během léta objeví také na displejových formátech a sociálních sítích. Košík chce zkrátka zasáhnout co možná nejvíce zájemců o kvalitní grilování.

Lákat bude Košík především na svou rozšířenou nabídku kvalitního masa. Masné výrobky od menších dodavatelů ve farmářské nebo bio kvalitě dnes tvoří už více než čtvrtinu nabídky.

„Češi umí grilovat, to je fajn. Ale pořád tu je ještě obrovský prostor na zlepšení. Málokdo umí vybrat opravdu dobré maso za rozumnou cenu a připravit ho tak, aby z něj dostal naprosté maximum. Košík má momentálně v nabídce maso od jedněch z nejlepších dodavatelů na trhu, takže nám přišlo logické dodat zákazníkům k nákupu i druhou přidanou hodnotu – proškolení od opravdového gastronomického esa,“ zmiňuje Tomáš Jeřábek, CEO Košík.cz.

„Uvědomujeme si, že informací o tom, jak grilovat, je všude spousta. Bylo tedy klíčové vybrat takovou osobnost, která dokáže zase něco nového. V tomto ohledu byl Zdeněk Marcín jasná volba,“ dodává Jeřábek.

Nové díly seriálu Košík na grilu budou vycházet celé léto. První díl najdete zde (a přiložený v textu) a také se můžete podívat na související článek, v němž Košík nabízí jak recept, tak i předpřipravený nákupní seznam. Díky němu si můžete všechny potřebné ingredience rovnou objednat. Vepřový T-bone steak s dušenou cibulí na černém pivu, připravovaný pochopitelně na grilu, vás vyjde na 512 korun za porci.

Diskuze k článku